Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

2011-12. Κέρκυρα-Παναθηναϊκός 0-2

Superleague Greece 2011-12
1η αγωνιστική
28/8/2011

Πρεμιέρα του πρωταθλήματος και τα ΜΜΕ αγωνιούν για το πως θα εμφανιστεί η αγαπημένη τους ομάδα μετά τον καλοκαιρινό της εξευτελισμό στην Ευρώπη από Οντένσε και Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο τραγικός στο πρώτο ημίχρονο ΠΑΟ τελικά καταφέρνει να πάρει τη νίκη στην Κέρκυρα, με αμφισβητούμενες φάσεις και αποκορύφωμα το πέναλτι που ζήτησε η Κέρκυρα, οι οποίες δεν συγκίνησαν τους πουλημένους των "αντικειμενικών" εφημερίδων,

Ο ΠΑΟ άνοιξε το σκορ στο 62' με την εύστοχη εκτέλεση ενός πέναλτι από αυτά που παίρνει η βαζέλα χωρίς... καμία αμφισβήτηση και περαιτέρω συζήτηση, αν παίκτης της πέσει στη μεγάλη περιοχή. Ο Οσμάν των γηπεδούχων ξεκινά να τραβάει από τη φανέλα τον Ζέκα εκτός περιοχής, αλλά ο Ζέκα δεν είναι χαζός και περιμένει να περάσει τη γραμμή της περιοχής για να κάνει μια θεαματική βουτιά. Ο Σιδηρόπουλος δεν χάνει την ευκαιρία να δώσει το "έξυπνο" πέναλτι, από τα σφυρίγματα που θεωρούνται φυσιολογικά όταν δίνονται στον ΠΑΟ, αλλά κατακριτέα αν δοθούν στον Ολυμπιακό. Σε αυτή την περίπτωση θα ακολουθούσε ανάλυση καρέ-καρέ και η ετυμηγορία θα έκανε λόγο για αλητεία του παίκτη του Ολυμπιακού, ο οποίος πήγε με τέτοιο τρόπο και κέρδισε πέναλτι.

Στο 87' η Κέρκυρα ζήτησε πέναλτι σε διπλή ανατροπή του Μπάρκογλου μέσα στη μεγάλη περιοχή. Στην πρώτη πτώση δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι, αφού ο παίκτης των γηπεδούχων έχει αρχίσει να πέφτει πριν από κάποια επαφή, αλλά μόλις σηκώνεται και ανακτά την μπάλα, ο Μπουμσόνγκ, στην προσπάθεια να πάρει την κατοχή, φαίνεται να βάζει τρικλοποδιά στον παίκτη της Κέρκυρας. Όλα αυτά μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου και άλλη μια αμφισβητούμενη φάση που οι "αντικειμενικοί" αφήνουν να περάσει, με τα άθλια ριπλέι του συνδρομητικού να δείχνουν τη μισή φάση και όχι τη στιγμή που γίνεται το πέναλτι, μην τυχόν και αφήσουν εντυπώσεις πράσινης εύνοιας στους τηλεθεατές, ενώ όλο το γήπεδο φωνάζει "πουλημένο" τον Σιδηρόπουλο. Το 0-2 στις καθυστερήσεις με γκολ του Νίνη μετά από λάθος του Αναστασόπουλου στην άμυνα της Κέρκυρας.

Οι φάσεις


Πρωτοσέλιδα

Φυσικά δεν θα ήταν δυνατόν Goal και Sportday να γράψουν κάτι στα πρωτοσέλιδά τους για το πως κέρδισε το πέναλτι ο ΠΑΟ ή για το πέναλτι που ζήτησε η Κέρκυρα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.